Saturday, June 27, 2009

Očima strávníka

Láska prochází žaludkem. Nevíme přesně jak se tam dostává (zřejmě nedopatřením po divoké hostině a mnoha panácích z chuťových pohárků?) a raději se neptáme, jak potom hledá cestu ven. V našich útrobách se jí na každý pád daří královsky. Zabydlela se v nás stejně snadno jako my v Anglii, člověk má až pocit, že se po dlouhé době vrátil domů.

Je to trochu jako cestování časem. Na jedné straně si užíváme vymožeností časů minulých (jak dojemně sladkobolné bylo naše setkání s mlékem v pytlíku!), na straně druhé jsme už vkročili do časů pro Čechy budoucích: Na tržištích i v supermarketech jsou regály plné výrobků Organics, potravin bez přidaných syntetických barviv a aromat. Všechny ty nádherné, Disneyovsky barevné a voňavkově voňavé dobrůtky budou brzy minulostí!
:-O

Proto dokud jsou v Čechách ještě k dostání, pošlete nám jich aspoň tři bedny! A k nim přibalte několik dvoulitrovek: E133 Brilantní modř (vyráběná z uhelného dehtu, mňam), E129 Červeň Allura (vyráběná z uhelného dehtu, mňam) a E102 Tatrazin (vyráběný z uhelného dehtu!!!). Možná po nich nebudeme úplně zdraví, ale aspoň budeme v krematoriu dobře hořet. :-)

-petr

1 comment:

zuza said...

noneee, to je zajímavé. mléko v pytlíku a zdravé potraviny. uz se tesim až vše uvidim na vlastní oči :)