Tuesday, August 5, 2008

Kolegové

Vybrat si správný pracovní kolektiv je prý důležitější, než vybrat si správnou manželku. (Manželka promine.) Vždyť právě s kolegy tráví pracující člověk nejvíc bdělého času. Takže tady jsou.

Do Galvestonu jsme se slezli ze všech koutů světa. Pro většinu z nás je angličtina druhý jazyk a tak je občas zábavné (častěji však frustrující) sledovat, jak různě mohou znít anglická slova, když jsou modulovaná čínskou, indickou, anebo, když na to přijde, českou výslovností. Nicméně se spolu jakž takž domluvíme. Jak moje šéfová zlomyslně okomentovala, my přespolní si nakonec musíme rozumět, protože všichni sdílíme společnou řeč - špatnou angličtinu.

Když už je řeč o šéfové, myslím, že se můžu pochlubit opravdovou raritou. Nemám jednoho šéfa, ale dva! A když už je řeč o dvou šéfech, můžu se pochlubit dokonce ještě větší raritou. Nejsou to obyčejní šéfové, ale je to manželský pár! (Na fotce dvojice Německo-USA.) Nechám na vaší fantazii, aby si sama domalovala načrtnutou skicu a podle potřeby ji doplnila barvitými detaily. Já jsem na to krátký, dialektický realismus s prvky hororu jsme ve škole nebrali.

-petr

2 comments:

Anonymous said...

hezke nahrdelniky, copak to bylo za oslavu :)?

Petr said...

Ta fotka a cingrlátka jsou z oslavy Mardi Grass, "Fat Tuesday", úterý před popeleční středou.